Biologische thee

 

 

In de winkel verkopen we heerlijke biologische theesoorten van Het Blauwe huis. Het Blauwe Huis levert een mooi assortiment aan enkelvoudige en gemengde kruidenthee. De thee draagt bij aan de ondersteuning van het dagritme. Denk hierbij aan de ochtend, avond en goedenacht thee. 

De kruidenthee bevat zo veel mogelijk verschillende elementen van planten. Bijvoorbeeld een worteldeel, stengeldeel, blad, bloem en vruchtdeel van verschillende planten. Op deze manier worden er unieke theeen gemaakt. Rijk aan smaak, geur en kleur, samengesteld uit soms wel vijftien verschillende kruidensoorten.

Kom naar de winkel om te proeven van deze overheerlijke theesoorten. Ook kunt u bij ons terecht voor de honing in de thee of een "thee-ei" om de thee te bereiden.

In het seizoen hebben we in onze kruidentuin de planten munt (diverse soorten) en citroenverbena 'verveine'.

Muntthee, helpt het werkgeheugen en bevordert je alertheid. de verse thee spoelt ook de darmen waardoor je spijsvertering een boost krijgt. Heb je wel eens verstopping, dan kan muntthee erg goed helpen. het helpt bij misselijkheid. Vermindert stress en de geur werkt rustgevend.

Verveinethee, De thee heeft veel rustgevende eigenschappen dankzij etherische olieen die het bezit. Bij slapeloosheid, angst, stress en bepaalde vormen van depressie kan verveine helpen. Daarnaast bevordert het de spijsvertering en is het krampstillend. 

 

 

Copyright © 2020 Boeket Garni. All Rights Reserved.